Jaarverslag

Ons jaarverslag 2017 is klaar. je kan hier de digitale versie vinden en lezen. Net zoals in 2016 is er veel aandacht besteed aan de vormgeving: met foto’s, citaten van mensen, kleine grafiekjes, inhoudelijk tekstmateriaal, diverse mensen aan het woord … We proberen het verhaal van buurtwerk 't Lampeke zo sterk mogelijk te brengen. Het vertelt wie we zijn en wat we (waarom) doen. We wensen jullie veel leesplezier. En we kijken uit naar jullie reacties. Mail maar naar jaarverslag@lampeke.be.

Omwille van onze ecologische voetafdruk, respect voor het milieu en de strijd tegen verspilling (geld en papier) kiezen we resoluut voor een digitale presentatie. Er worden maar een beperkt aantal exemplaren gedrukt op papier. Je kan hier een exemplaar in pdf downloaden (bladzijde per bladzijde) en hier een exemplaar met twee bladzijden naast elkaar.

In het jaarverslag staat er ook een visuele infografic: daar vind je op een korte en krachtige manier relevante resultaten en cijfermateriaal van buurtwerk 't Lampeke 2017. Een aanrader voor mensen die snel een overzicht willen hebben. Bekijk ze hier apart.

    Share