Info over Corona

Info over Corona

Tijdens de zomervakantie is buurtwerk 't Lampeke in volle actie. Alle activiteiten zijn corona-proof en houden rekening met de regels rond veiligheid en hygiëne. We passen ons telkens aan aan de noodzakelijke veranderingen om samen corona de wereld uit te krijgen. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de deelwerking.

Dagopvang de Wurpskes: meer info bij wurpskes@lampeke.be, Nathalie Luyckx (sluiting 20 juli - 7 aug).

Kinderwerking Fabota: er is een uitgebreide speelpleinwerking in vier verschillende bubbels op vier verschillende plekken in de buurt (Fabota, Sint-Jansschool en Mater Dei). Tijdens het speelplein wordt op een speelse manier rond zomerleren gewerkt. Meer  info bij karin@lampeke.be, Karin Nelissen.                                                              

Jongerenwerking den Tube: er is een werking in het buurtpark den Bruul en op de boot aan de Vaart. Meer info bij nassim@lampeke.be, Nassim Kassa.

Buurthuis 't Lampeke: er zijn ophaalbuurtmaaltijden, gesprekken en ondersteuning op maat in het buurthuis (Riddersstraat 147). Er zijn ontmoetingsmomenten in groep in de Dageraad (Vriesenhof). Voor meer informatie: sofie@lampeke.be, Sofie Giedts in juli en sven@lampeke.be, Sven Schroeders in augustus.

Den Bokal tweedehandswinkel: normale openingsuren maar wel telkens 1 persoon tegelijk in de winkel en beperkte winkeltijd.

Gezinswerking: Er is een werking met gezinsondersteuning op maat. Er zijn (beperkte) groepsmomenten voor gezinnen op dinsdag en op zondag in juli. In augustus is er een beperkte werking tussen 3 en 21augustus. Meer info: karen@lampeke.be, Karen Daniëls.

De werking sluit collectief  in de week van 27 tot 31 juli. In de week van 24 tot 28 augustus is de kinderwerking en de jongerenwerking gesloten.